Startseite / Solutions / Build and Manage / Multisite Management

Enterprise Drupal Gardens

Bezit een eigen websitefabriek. Bouw en onderhoud tientallen sites in een hosted SaaS-omgeving

Contentrijke sociale websites
Contentrijke sociale websites
pijl
WYSIWYG designtools
WYSIWYG designtools
pijl
Open SaaS-
vrijheid

Open SaaS-vrijheid

SaaS-efficiëntie

Een volledig gehoste oplossing, er hoeft geen software te worden geïnstalleerd, geen server gemanaged en geen code te worden bijgewerkt. Reduceer de kosten van site-management, verbeter de operationele efficiëntie, zet snel nieuwe sites op, en laat uw internetteam focussen op het maken van buitengewone internetervaringen.

 

Vrijheid van open source

Enterprise Drupal Gardens is een OpenSaaS site-fabriek, waarmee organisaties honderden websites kunnen maken zonder bang te zijn voor platformafhankelijkheid. Blijf in controle over uw eigen toekomst, met de principes van open source. Exporteer uw complete site - code, database en ontwerp - wanneer u wilt.

Kracht van Drupal

Gebouwd op Drupal 7, biedt Enterprise Drupal Gardens het nieuwste aan mogelijkheden voor social publishing, om contentrijke, sociale webervaringen te met alleen een browser.

 

Voor de onderneming

Met Enterprise Drupal Gardens kunnen organisaties snel honderden websites opzetten en beheren. Definieer vooraf sitesjablonen, maak nieuwe sites met één klik, beheer rollen en toegang over meerdere sites en maak verbindingen met bestaande analyse- en datasystemen.