Home / Thorax informatieprojecten & Advies

Thorax informatieprojecten & Advies

Address: 
Printerweg
Amersfoort 3821 AD
Netherlands
http://www.thorax.nl
Company Size: 
1-10 employees
Vertical Markets: 
Education
Government
Health Care
Non-profit/NGO
Solution Areas: 
Design
Implementation

THORAX is vanaf midden jaren negentig vanuit allerlei invalshoeken betrokken bij het ondersteunen van jongeren en hun gezin. We helpen om hun problematieken op te lossen en de hulpverlener/ professional te ondersteunen om daar meer aandacht aan te kunnen besteden. Dat is onze drive. Maar wij zijn geen hulpverleners: ons vak is informatisering.
Wij zien het als onze rol om de (soms niet gestelde) vragen uit de hulpverlening te beantwoorden met passende informatiserings-antwoorden. We hebben altijd al het gezichtspunt van de hulpverlener als uitgangspunt genomen: hoe kan de hulpverlening beter ondersteund worden. Waarom registreer je dit? Doorvragen. Kan het anders, kan het beter?

We zijn thuis in jeugdzorg, welzijn, en onderwijs: overal waar jongeren en hun gezinnen aandacht nodig hebben en hun informatie een rol speelt. In de huidige ontwikkelingen komen al onze ‘lijntjes’ bij elkaar: we zijn nu met veel energie bezig om van de ingrediënten cliëntregie, transitie, transformatie, sociale media, 2.0 en 3.0 passende oplossingen te bieden aan cliënten en hulpverleners. Hierbij maken wij gebruik van Drupal.