Partner Finder

Acquia.com is the destination for customers looking for digital experience expertise. Our partner ecosystem includes some of the most capable and talented digital leaders to be found anywhere in the world. This is also where you can connect with world class firms focused on strategy, brand & UX, integration, Drupal development and project management.

Foundation
Partner Address

Kennemerplein 2
2011mj Haarlem
Netherlands

View all locations
Company Size
11-50 employees
Vertical Markets
Education
Telecommunications

Kennemerplein 2
2011mj Haarlem
Netherlands

Partner logo

Synetic is hèt full- service internet bureau met een focus op Drupal, dat niet alleen toonaangevend is in haar technisch maatwerk, maar ook uitblinkt in zaken als strategie en design.

Synetic ontwikkelt alle denkbare internetoplossingen: van content management platformen tot maatwerk webapplicaties, van intranet tot e-commerce toepassingen. Daarnaast ondersteunen wij uiteenlopende organisaties bij de technische realisatie van online marketingactiveiten. Als full-service internetbureau zijn wij gespecialiseerd in het open source CMS Drupal.

Samen werkend en gedreven door kennis. Dat is Synetic.

Wij vinden onszelf ook nuchter, pragmatisch, eerlijk en grensverleggend en geloven dat we daarmee ook uw project tot een succes kunnen maken.

We zijn gevestigd in het centrum van Haarlem in een monumentaal pand pal aan het Centraal Station. Perfect bereikbaar dus met het OV maar ook met de auto ben je hier zo.

Recente Cases:
- InterNL.net (Tele2 dochter) - Drupal website met Drupal Commerce
- Zorgboodschap - Drupal Commerce bestelsysteem
- Eetgemak - Drupal Commerce bestelsysteem
- Koninklijke BAM Groep: multi- site platform in Drupal 7
- Luchtverkeersleiding Nederland: Closed Circuit Information System in Drupal 7
- Grontmij: Ondersteuning bij bouw van verschillende websites

kijk voor meer cases in ons portfolio: https://synetic.nl/portfolio