Digitale Marketeers

Digitale Marketeers

Multimediale, gepersonaliseerde webervaringen via diverse kanalen creëren, beheren en optimaliseren.

Campagnes versterken die de vraag vergroten

Campagnes versterken

Formulepijl

Zorg voor grote merkbetrokkenheid

Zorg voor grote
merkbetrokkenheid

Formulepijl

Bereik een breder publiek

Bereik een breder publiek

Formulepijl

WEM
Drupal: de drijvende kracht achter de alles veranderende digitale marketing op het open web

Sinds de digitale revolutie hebben klanten een nooit eerder vertoond niveau van controle en keuze, doordat ze online veel meer tijd besteden aan onderzoek, sociale contacten en het doen van aankopen.

Drupal voor digitale marketing

Ontdek hoe Drupal digitale marketeers kan helpen 'immersieve' ervaringen te creëren, klanten aan te spreken, nieuwe klanten te winnen en inzichten in klantgroepen te verwerven. Op Drupal gebaseerde Web Experience Management-oplossingen bieden een gecentraliseerde toolkit waarmee digitale marketeers aansprekende webervaringen kunnen creëren, beheren en opleveren.

Gebruiksvriendelijke auteursomgeving

Doordat veel met slepen en neerzetten kan worden gewerkt is er minder IT-ondersteuning nodig en kunnen marketeers eenvoudiger zelf aan de slag en innovatieve, digitale multichannel ervaringen en campagnes uitrollen.

Dynamische content

Creëer klantsegmenten en lever gepersonaliseerde, contextueel relevante content die voortdurend geoptimaliseerd wordt, wat resulteert in betere conversion rates.

Sociale community's

Voeg sociale features aan uw website toe, zoals blogs, ratings, wiki's en forums voor een naadloze webervaring.

Multimediabeheer

Maak gebruik van een gecentraliseerd media-archief voor het beheren, beveiligen en hergebruiken van digitale content voor multichannel campagnes.

Beheer van meerdere websites

Hergebruik bestaande sjablonen om honderden of duizenden websites te maken, met vertaalde en gelokaliseerde content die speciaal is afgestemd op een specifieke markt/gebied.

Beheer van multichannel campagnes

Verspreid geoptimaliseerde content naadloos over het web en mobiele en sociale kanalen, ongeacht de specifieke gebruiker, de sociale site, het gebruikte apparaat of de applicatie.

Aanbod en hergebruik van content

Verspreid campagnes via verschillende socialemedia-applicaties, PubSub en RSS-syndicatie, en koploze verspreiding voor mobiele applicaties.

SaaS-prijsmodel

Maak op voorspelbare wijze de slag van marketingbudgetten naar operationele kosten met PaaS- en SaaS-prijsmodellen.