Home / Acquia heeft een team van mensen opgebouwd die Drupal begrijpen en begrijpen hoe het Drupal framework op uw wensen moet worden aangepast.

Acquia heeft een team van mensen opgebouwd die Drupal begrijpen en begrijpen hoe het Drupal framework op uw wensen moet worden aangepast.

Acquia heeft een team van mensen opgebouwd die Drupal begrijpen en begrijpen hoe het Drupal framework op uw wensen moet worden aangepast. Onze JumpStart-mentor had antwoorden op al onze vragen -- van codingtaken tot inzet en strategie. Hij was geïnteresseerd in de kennisoverdracht en wilde zeer praktisch gericht het doel dichterbij brengen. De JumpStart was van levensbelang om ons te oriënteren op de wereld van Drupal, ons naar de beste hulpbronnen te leiden en om ons te laten zien hoe te ontwikkelen voor gemakkelijke upgrades, inschaling en onderhoud aan onze codebase. Acquia liet ons ook werken met onze eigen agenda afgestemd op onze behoeften en onze kennis van Drupal. De JumpStart was zijn geld waard en ik beveel het van harte aan iedereen aan.

Date: 
Tuesday, 27 October 2009
Speaker name: 
Dan Ruth
Speaker organisation: 
Hamilton Public Library
Type: 
Customer
Weight: 
1

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

Filtered HTML

  • Use [acphone_sales], [acphone_sales_text], [acphone_support], [acphone_international], [acphone_devcloud], [acphone_extra1] and [acphone_extra2] as placeholders for Acquia phone numbers. Add class "acquia-phones-link" to wrapper element to make number a link.
  • To post pieces of code, surround them with <code>...</code> tags. For PHP code, you can use <?php ... ?>, which will also colour it based on syntax.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <h4> <h5> <h2> <img>
  • Lines and paragraphs break automatically.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.