Accueil / Solutions / Solutions for commerce

e-Commerce

OpenWEM/COMMERCE


Integratie van multimediale content en sociale ervaringen in de winkelervaring.

Flexibele, sociale en multichannel commerce-oplossingen bieden organisaties de mogelijkheid om zelf de laatste stappen op weg naar de ultieme winkelervaring te zetten.


Oneindige flexibiliteit:

Integreer multimediale content in de winkelervaring voor prachtige commerciële websites die aanzetten tot kopen. Drupal Commerce biedt bedrijven ongekende flexibiliteit op ieder niveau, van de zichtbare onderdelen die de klantervaring bepalen tot de technische details van de onderliggende IT-infrastructuur.

Sociale e-commerce:

Uiterst sociaal en interactief, met de mogelijkheid tot integratie met bestaande sociale netwerken of om uw eigen netwerk te creëren. Met Drupal Commerce kunnen bedrijven zelf hun eigen sociale klantennetwerk creëren, en interacteren en integreren met bestaande sociale netwerken.


Multichannel commerce:

Een gecentraliseerd archief met productinformatie maakt e-commerce via verschillende kanalen en apparaten mogelijk. Met de ongekende opkomst van mobiele apparaten is multichannel commerce een van de belangrijkste prioriteiten voor e-retailers geworden. Maar vanwege de ongekende complexiteit van het mobiele landschap zorgt het tegelijkertijd voor aanzienlijke uitdagingen.

Multimediale ervaringen:

Integreer multimediale content in de winkelervaring voor prachtige commerciële websites die aanzetten tot kopen.

e-Commerce
Creëer prachtige e-commerce websites

Ontdek hoe design en gebruikerservaring een e-commerce-site kunnen maken of breken.

IT-professionals
IT-professionals

Maak gebruik van de open-source Drupal Commerce software: een geïntegreerd platform met uitgebreide supportmogelijkheden voor prestatiegerichte online e-commerce-applicaties.